Пн - Пт: 09.00 - 18.00
Сб: 10.00 - 14.00
Часто шукають: Вентилятор для круглих каналів,Витяжний вентилятор,Побутовий рекуператор,Піч тривалого горіння,Вентилятори Вентс
Часто шукають: Вентилятор для круглих каналів,Витяжний вентилятор,Побутовий рекуператор,Піч тривалого горіння,Вентилятори Вентс

Канальні вентилятори серії Вентс ТТ

 

Відцентрові вентилятор ВЕНТС ВК ЄС призначення для установки в припливно-витяжних системах. Смороду допомагають создать Комфортний мікроклімат в пріміщеннях різного призначення - побутових, Громадська, КОМЕРЦІЙНИХ. Дана модель - це економічне решение в поєднанні з скроню ефектівністю роботи. У каталозі нашого інтернет-магазину представлені оригінальні відцентрові вентилятори ВЕНТС ВК ЄС. Смороду віконані у відповідності з усіма стандартами якості та безпеки. Офіційна гарантія від виробника підтверджує це.

Особливості та Преимущества канальний відцентровіх вентіляторів ВЕНТС ВК ЄС
Матеріалом для корпуса відцентровіх вентіляторів служити ударостійкій пластик. ВІН відрізняється НЕ только стійкістю до механічніх навантаженості, но кож володіє герметічністю. Це допомагає захістіті внутрішні деталі механізму від негативних зовнішніх факторів - например, попадання волога. Завдяк цьом его можна Встановити в системах вентиляції, Які Працюють в пріміщеннях з підвіщеною вологістю - например, ванніх кімнатах и ​​басейнах.
Лопатки РОБОЧІ КОЛЕСА ма ють форму з Загиней назад. Це покращує рух Повітря за рахунок аеродінамікі, а такоже економити витрати електроенергії. Висока продуктивність мотора дозволяє досягаті поставлених цілей - комфортного мікроклімату в будинку. Високий ККД - до 90% - ще одна перевага даної моделі.
Двигуни оснащені підшіпнікамі кочення, Які розраховані на Безперервна роботу в течение 40 000 годин. Кроме того, вони ж зніжують рівень шуму в процесі использование пристрою. Споживання електроенергії двигун з такими підшіпнікамі знижена на 35%, что дозволяє економіті на комунальних рахунки, які не відмовляючі Собі в комфорті.
Пристрій відрізняється низьких рівнем шуму, тому не буде заважаті відпочинку або работе. ШВИДКІСТЬ руху лопатей вентилятора можна регулюваті залежних від потреб и конкретної ситуации.
Встановлюваті вентилятори даної моделі можна в будь-якому місці вентіляційної системи. Пристрої створені для канального монтажу в повітропроводі відповідного діаметру. Встановити его можна під будь-Якім кутом. Если нужно закріпіті Пристрій до стелі або стіні, то роблять це за помощью кронштейнів - смороду є в комплекті.

Підключення вентилятора до електрічної мережі нужно Виконувати строго за схемою, зазначеної в буклеті по ЕКСПЛУАТАЦІЇ обладнання. Делать це винна людина, что має досвід роботи з подібнімі прилаштувати.

Вентилятор має тривалий термін служби, что дозволяє НЕ пережіваті з приводу его заміні або ремонту. Це надійне обладнання, Пожалуйста впорається з поставленими завдання. Воно НЕ требует складних умов ЕКСПЛУАТАЦІЇ або дорогого технічного обслуговування.

Як замовити Пристрій ВЕНТС ВК ЄС?

Щоб замовити відцентровій вентилятор ВЕНТС ВК ЄС, віберіть відповідній варіант з нашого каталогу. Зробити це можна за помощью фільтра сайту, что поможет підібраті віріб за кілька хвилин. До кожного товару є доповідна описание и технічні характеристики. Если є питання, задавайте їх нашим консультантам по телефону або на чаті сайту. Всю інформацію для зв'язку можна найти в розділі «Контакти».
Замовляючі комплектуючі для систем вентиляції у нас на сайті, ви можете буті впевнені в орігінальності представленої продукції. КОЖЕН товар має гарантію якості від виробника, а такоже всі Супровідні документи. Таким чином, ви будете впевнені, что отрімуєте якісне обладнання, Пожалуйста прослужити вам не один рік, стабільно віконуючі свою функцію.

Замовити або купити круглий канальний вентилятор Вентс ВК ЄС та мовознавство в Києві та других регіонах ви можете в нашому Інтернет-магазині Vozdux, зателефонувавші нам по телефону: 044-296-83-33